Μεταφράσεις ιστοσελίδων, eshop & web εφαρμογών

Οι μεταφράσεις των ιστοσελίδων, eshop και web εφαρμογών είναι πλέον απαραίτητες. Η σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης σε νέες τεχνολογίες και νέα μέσα επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου. Όλες οι επιχειρήσεις προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρει η παγκοσμιοποίηση. Στοχεύουν να επεκταθούν σε νέες αγορές, στις οποίες παρουσιάζεται υψηλή ζήτηση για τα προϊόντα τους και χαμηλός ανταγωνισμός.

Οι επιχειρήσεις, για να κάνουν το επόμενο βήμα, πρέπει σε πρώτο χρόνο να διαθέτουν μια ιστοσελίδα εύχρηστη και λειτουργική. Η ιστοσελίδα θα πρέπει να επιτρέπει στο χρήστη να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται. Για να γίνει αυτό, πρέπει οι πληροφορίες να υπάρχουν στη μητρική γλώσσα των καταναλωτών. Για αυτό το λόγο και επιβάλλεται η σελίδα να είναι μεταφρασμένη σωστά και με ακρίβεια στις επιθυμητές γλώσσες.

Μία μεταφρασμένη ιστοσελίδα ή ένα eshop, δίνει τη δυνατότητα σε μία επιχείρηση να δημιουργήσει μία ισχυρή σύνδεση με τους πελάτες της στο εξωτερικό. Προσαρμόζοντας την εμπειρία των χρηστών στον ιστότοπό της, αυτοί θα παραμείνουν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο. Επίσης, θα τον επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Η τοπική προσαρμογή ενός ιστοτόπου είναι ένας από τους πιο προσιτούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να προσεγγίσει μία επιχείρηση μία νέα αγορά. Είναι σχεδόν απαραίτητη για οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να αναπτυχθεί διεθνώς στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

 

Τι σας προσφέρουμε;

Αναλαμβάνουμε τις σωστές μεταφράσεις:

  • Ιστοσελίδων
  • Eshop (ηλεκτρονικών καταστημάτων)
  • Web εφαρμογών (apps)

 

Παραδίδουμε μεταφράσεις χωρίς γλωσσικές ασυνέπειες και με τη σωστή νοηματική απόδοση. Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας, με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Ακόμη, λόγω του ανοίγματος των επιχειρήσεων σε νέες αγορές, είναι αναγκαίες οι μεταφράσεις τόσο των καταλόγων των εταιρειών όσο και των βασικών εγχειριδίων τους. Οι συνεργάτες μας γνωρίζουν άριστα τις γλώσσες που μεταφράζουν. Παράλληλα, κατέχουν και την απαιτούμενη ορολογία, είτε αυτή είναι τεχνικής, είτε ιατρικής, είτε νομικής φύσης.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με την προετοιμασία της μετάφρασης της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας παρέχουμε αναλυτική ενημέρωση.